SUMMER 2021 - COVID WARRIORS

 

 

Resum de totes les mides de seguretat per els nostres alumn@s.

 

 

El PROCICAT aprova els protocols per a les activitats d#COMETASIMPLE#Estiu 2021

Britannia Summer 2021 English Courses are here!!!

Esperem que estigueu començant a preparar les vostres activitats i, en relació amb això, us compartim que el protocol que les regularà va ser aprovat aquest 3 de maig pel PROCICAT. A continuació, us en destaquem alguns titolars: 

  • S’amplien els grups de convivència: pels casals, s#COMETASIMPLE#estableix un màxim de 24 participants i per les colònies, campaments i rutes, un màxim de 30. Amb tot, es continuen recomanant els grups d#COMETASIMPLE#entre 10 i 14 participants sempre que sigui possible.
  • Àpats: s’elimina la disposició en ziga-zaga dels participants sempre que es mengi amb el grup de convivència. A més, els infants i joves no podran cuinar, a excepció de les rutes amb els seus grups de convivència.
  • A l#COMETASIMPLE#hora de dormir, caldrà respectar els 1’5 metres entre els caps i podran compartir habitació fins a dos grups de convivència.

Per una altra banda us facilitem un document amb tots els dcouments oficials i links necessàris per garantir un Summer Course de qualitata a tots els nostr@s alumn@s; aquest enllaç

 

Podeu accedir al document complet dels protocols a través d’aquest enllaçPel que fa a les mesures vigents ara mateix, podeu llegir aquí més informació. 

No dubteu en contactar-nos si teniu qualsevol dubte o qüestió ; info@britanniaschool.com

¿TE INTERESA ESTA ESCUELA?